Alba ca Zapada in vizita la cei 7 pitici!
2016-08-27

Un grup numeros (pana acum 130!!) de oameni inimosi din BCR s-au hotarat sa se alature initiativei doamnei Laura Ghioc, pentru a ajuta copiii si adolescentii bolnavi din IOB si Spitalul Fundeni.
Campania dansilor se numeste 'Alba ca Zapada si cei 7 pitici' (idea Laurei), o inspirata idee de a-i ajuta pe copiii care au diverse nevoi in perioada de spitalizare.
Lunar, 7 copii (pitici) din sectiile de oncopediatrie si hematologie pediatrica din spitalele mentionate vor primi ajutor divers, in functie de nevoile lor.
Cei 130 de sustinatori ai copiilor vor fi tot atatia Alba ca Zapada!

Eroare: stirea dorita nu exista
  Noiembrie 2018

- directionand 2 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L. (cu FORMULAR 230 si FORMULAR 200)