Termeni si conditii

Acest site apartine Asociatiei P.A.V.E.L.. Toate informaţiile din acest site sunt considerate informaţii publice şi vor fi tratate ca atare.

Asociatia P.A.V.E.L. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Asociatia P.A.V.E.L. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Asociatia P.A.V.E.L. nu este si nu va fi legal responsabila, sub nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil a Asociatiei P.A.V.E.L..

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – da dreptul unilateral si neechivoc ca Asociatia P.A.V.E.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Informații privind politica de confidențialitatea

Suntem procupați de a trata în mod responsabil datele care ne sunt încredințate (precum și cu toate donațiile financiare sau materiale)

Prin urmare procesăm datele dvs exclusiv pe baza reglementărilor legale (REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea cepriveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE Regulamentul general privind protecţia datelor. Această politică de confidențialitate este aplicată în toate proiectele Asociatiei P.A.V.E.L.

Drepturile dvs

Aveți dreptul la informare, corectare, ștergere, redirecționare, transfer de date, revocare sau opoziție în ceea ce privește prelucrarea datelor. Vă rog să contactați persoana menționată mai jos pentru a vă exercita drepturile.

Dacă considerați că prelucarea datelor dvs încalcă legea privind protecția datelor sau dacă reclamațiile dvs privind protecția datelor au fost încălcate într-un fel puteți să vă adresați autorității de supraveghere.  In România "Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal" este autoritatea pentru protecția datelor. (http://www.dataprotection.ro/)

Nume și fotografii

Confidențialitatea beneficiarilor noștri este importantă pentru noi, de aceea nu folosim numele lor real. Fotografiile care prezintă persoane individuale sunt publicate numai cu acordul explicit al persoanei.

Formulare web

La folosirea formularelor web sunt salvate datele introduse și ora salvării.

Un transfer de date către terți are loc numai dacă acest lucru este necesar pentru îndeplinirea solicitării fără de care nu este posibila finalizarea procesului (adresă la poștă, date bancare pentru încasare).

Analiza web

Adresa dvs IP este captată dar pseudonimizată de server imediat (prin stergerea ultimilor 8 biți). Prin aceasta se face doar o localizare aproximativă

Perioada de păstrare a datelor

In cazul unei donații sunt păstrate datele relevante (nume, informații bancare, valoarea donației) pănă la încheierea datei legale (maxim 10 ani).

Pentru trimiterea de materiale informative (poștă, e-mail) sunt păstrate datele relevante (nume, adresa, e-mail) până la o notificare ulterioră, pentru a putea furniza în mod regulat informațiile solicitate. Dacă un destinatar nu poate fi contactat, datele corespunzătoare vor fi șterse după maxim doi ani (cu excepția cazului în care acestea trebuie să fie stocate din alte motive).

Datele de utilizator pentru analiza web vor fi șterse automat de serverul nostru după o jumătate de an, cel târziu. Statisticile anonime sunt stocate mai mult timp dar nu mai conțin date cu caracter personal.

Responsabil pentru protecția datelor

Dna Iuliana Ghidu
T +40 311 2700
F +40 311 2700
E  iuliana.ghidu@asociatiapavel.ro

1. Introducere

• îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata, în calitate de deținător al acestei pagini de internet;
  • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile / produsele accesate.

• limba în care este vizualizată o pagină de internet;
  • moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife;
  • facilitarea accesului în contul utilizatorilor;
  • postarea comentariilor pe site.

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Linkuri utile

IAB România pune la dispoziţie următorul site pentru a oferi mai multe informaţii privind confidenţialitatea legată de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Noiembrie 2019