APELURI UMANITARE

Suntem sunati frecvent de parinti disperati ce au nevoie pentru tratamentul copilului lor de anumite medicamente (recomandate de medici), intrebandu-ne unde si cum pot procura astfel de medicamente. Unele dintre ele nu se gasesc in Romania, cu toata ca intra in schema de tratament a bolii.
De aceea, apelam si noi la oricine are posibilitatea de-a oferi informatii sau de-a obtine astfel de medicamente, fie pentru a fi cumparate de catre familii, fie pentru a fi donate acelora care nu au mijloacele necesare pentru a si le procura din strainatate. Mentionam ca preturile multora dintre ele sunt scazute.
Puteti lua legatura cu noi, sau direct cu familia care solicita astfel de medicamente!
Primim si numeroase apeluri de la familii sau chiar de la pacientii tineri, solicitandu-ne cu disperare sa-i ajutam sa stranga banii pentru realizarea tratamentului sau operatiei necesare pentru salvarea lor, intr-o clinica din strainatate! Altii au nevoie pur si simplu nevoie de ajutor pentru mancare si medicamente pentru copilul bolnav!
Deschideti-va inima si inainte de-a zice nu, incercati chiar dumneavostra sa-i contactati (familia, clinica,..) si sa vedeti de ce au nevoie. Nu uitati, oricare dintre noi poate fi in astfel de situatie. Ce ne - am face daca nimanui nu i-ar pasa?
Va rugam ajutati-i si transmiteti si altor oameni rugamintea lor!
Dumnezeu sa va aiba in paza!

Am creat un blog unde prezentam apeluri venite din partea familiilor copiilor bolnavi sau diverse cazuri sociale de copii bolnavi sau abandonati in spitale:

Urmarind paginile noastre de Facebook, puteti gasi uneori si acolo prezentarea apelului de ajutor unui parinte pentru copilul sau bolnav.

Pentru cei ce solicita ajutor, va rugam sa nescrieti.
Specificam ca putem ajuta in functie de posibilitatile financiare ale organizatiei, astfel incat activitatile acesteia sa nu fie afectate. Nu avem posibilitatea de-a ajuta financiar pentru tratamente sau operatii in strainatate! N -am primit si inca nu primim finantare de la stat. Pentru a realiza misiunea noastra, depindem in totalitate de suportul persoanelor particulare si a companiilor si organizatiilor nationale si internationale.
Daca noi nu vom reusi sa va ajutam material /financiar, va vom indruma si catre alti sponsori posibili.
Pe site-ul: http://apeluriumanitare.wordpress.com/ puteti citi ultimele apeluri umanitare sau prezentari de cazuri ce necesita suport de urgenta!
Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI!

Mai 2021