Alba ca Zapada in vizita la cei 7 pitici!

27 August 2016

Campania este o forma de adoptie la distanta, despre care v-am vorbit de mai multe ori si care ne-am dori sa fie imbratisata de cat mai multi oameni din diverse companii! Vezi aici: https://www.facebook.com/asociatia.pavel/posts/524756167683302 si aici: http://www.asociatiapavel.ro/cum-puteti-ajuta

Pana acum, deja 7 pitici au primit ajutor! S-au cumparat 4 camere implantabile (4000 lei, toate 4), s-au strans bani pentru o examinare RMN (400 lei) si 2 pitici, care vor avea nevoie de transplant, vor avea bani (cate 1500 lei, fiecare) sa-si cumpere cele necesare pentru a se pregati pentru perioada de izolare si trasplant.
Intre timp, alte Alba ca Zapada au cumparat hainute si incaltaminte pentru piticii care aveau nevoie sau au strans bani, din care parintii acelor pitici sa poata cumpara acestea.
Ieri, spre surpriza echipei PAVEL si a copiilor si parintilor, 4 Albe ca Zapada ne-au vizitat si au discutat si cu copiii si cu parintii ce se aflau in sectie.

Multumim in numele copiilor, parintilor si a echipei PAVEL pentru aceasta intitiativa extrordinara! Fiti binecuvantati!
Avem speranta, ca pe termen lung cat mai multi pitici sa fie ajutati sa treaca cu bine aceasta perioada grea pentru ei!

La fel, speram ca, cat mai multi oameni sa urmeze exemplul grupului deosebit de oameni din BCR!
Pot aparea atat de multe povesti in care atat copiii, adolescentii, parintii acestora dar si donatorii pot deveni personaje de basm cu final fericit!
Ce poata fi mai extraordinar decat sa te apleci catre un copil sau o persoana care are nevoie de ajutor, sa rezonezi cu ceea ce este in inima acestuia si cu strigatul mut de ajutor?

Cateva citate, inspirationale pentru ce isi vor deschide inima:

Cea dintai si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei.
Mircea Eliade

Aproapele tau este o oglinda în care îti vezi chipul înfrumusetat de o bucurie pe care tu însuti nu ai cunoscut-o înca si de o tristete pe care tu înca nu ai împartasit-o.
Khalil Gibran în Isus, Fiul Omului

Cand daruiesti esti caritabil,insa atunci cand dai,intoarce-ti fata ca sa nu vezi sfiala celui care primeste...
Kahlil Gibran

Gingasia si bunatatea nu sunt semne de slabiciune si disperare, ci manifestari ale puterii si hotarârii.
Khalil Gibran

A iubi sufletele din dragoste fata de Dumnezeu, iata ce ne face sa iubim pe toata lumea, sa intelegem, sa scuzam, sa iertam... Iubirea noastra trebuie sa fie in stare sa accepte multimea lipsurilor si slabiciunilor umane. Trebuie sa simtim o minunata caritate "vertitatem facientes in caritate", sa aparam adevarul fara sa ranim.
Sfântul Josemaria Escriva

Daca cineva îti va spune ca sufletul se duce odata cu trupul si ca ce moare nu se mai întoarce niciodata, atunci sa-i spui asa: floarea se ofileste, dar ramâne samânta tainica precum vesnicia vietii.
Khalil Gibran

Iulie 2021