Pe aceasta pagina http://apeluriumanitare.wordpress.com/ , ce apartine Asociatiei P.A.V.E.L., postam la solicitarea parintilor apeluri umanitare pentru a obtine ajutor pentru copiii lor daca sunt bolnavi!

De obicei este solicitat ajutor pentru tratament, dar pot fi solicitat si altfel de ajutor.

Aceste apeluri trebuie promovate de cat mai multe persoane in social media pentru a atrage sustinatori!

Va incurajam sa sustineti cel putin un copil bolnav. Acest lucru se poate face in diverse moduri.

Puteti afla mai mult pe pagina din acest site, numita Donatii.

Comentarii pentru aceasta pagina:

( Puscasu ana cristina - 06 Martie 2021, 07:45 )
" Buna dimineata Cristina Puscasu sunt mamica unui baietel de 5 anisori diagnosticat cu diabet insulino dependent ,am mare nevoie de ajutor ...se poate sa ma contactati la numarul de telefon 0732839935..multumesc infinit. "
( Pascu Florin Vasile - 28 Iulie 2020, 11:58 )
" Buna ziua! ! Am o mare rugaminte la d-voastra. Am baietelul de 12 ani care a fost descoperit in luna Ianuarie cu o tumora maligna la glanda pineala. Pana in momentul de fata a facut 6 cure de chimioterapie si tratamentele necesare care se puteau face in Romania ( Spitalul " Sfanta Maria" Iasi ). Acum la finalizarea tratamentului i s-a recomandat radioterapia cu protoni, tratament care nu se face in Romania. M-am interesat prin Clinica Intermedicas si ei colaboreaza cu Institutul Essen din Germania unde ar putea face acest tratament. Dar nu neaparat acolo, oriunde ar fi ...Spre fericirea mea, in decursul acestor 6 sedinte de chimioterapie, tumoarea a scazut la jumatate. Costurile sunt foarte mari pt a reusi sa ajung cu el la tratament. I s-a dat un termen de max o luna de zile intre ultima chimioterapie si inceperea tratamentului cu protoni. Va rog din suflet ajutati-ne cumva, sunteti speranta mea. Nu stiu cum sa procedez, la cine sa apelez...Ar mai fi doar pasul acesta pentru a-l vindeca. Sunt disperat vazand ca nu am nici o putere pt a finaliza procedurile. Va rog, ajutati-ne. Va multumesc din suflet "

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Care este rezultatul adunarii 8+3?

Aprilie 2021