STIRI

Directionati pana la 3,5 % catre Asociatia P.A.V.E.L.!
2021-04-23

25 mai 2021 – ultima zi de depunere a Formularului 230!

Datorita modificarilor legislative, acum puteti redirectiona pana la 3,5 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L. deoarece este FURNIZOR ACREDITAT DE SERVICII SOCIALE.

Cei 3,5 % din impozitul pe venit directionati de d-voastra catre Asociatia P.A.V.E.L. pot ajuta la:

- furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului;

- gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii;

- furnizarea de suport material si financiar familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, acoperirea costurilor unor analize sau servicii medicale, scaune mobile, plata unor medicamente,..);

- pentru a face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite;

- organizarea de evenimente pentru copiii spitalizati si supravietuitori, in si in afara spitalelor;

- terapie prin joc si arta la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica si scoala de spital;

- consilierea psihologica a pacientilor si familiilor;

- lobby si advocacy pentru drepturile pacientilor cu cancer.

Scopul nostru este sa contribuim la schimbarea in bine a conditiilor de tratament si viata a acestor copii si tineri.

citeste stirea »
COMUNICAT DE PRESĂ
2020-03-11

Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a demarat în ianuarie 2021 un nou proiect, cu o durată de 1 an. Proiectul “Zâmbește, mami. Sunt sănătos!” continuă eforturile noastre de a veni în sprijinul copiilor cu diagnostic oncologic și este finanțat prin programul de granturi “Adoptă un proiect” de către ING Bank România.

Scopul proiectului constă în îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave și a familiilor acestora prin acordarea de suport emoțional și material în timpul tratamentului. Se dorește îmbunătățirea stării de bine a copiilor și părinților în perioada spitalizării, pregătirea lor pentru reîntoarcerea în comunitate, degrevarea de anumite costuri pe care nu și le permit (alimente pentru dietă specială, dispozitive medicale...), fără de care viața lor ar fi îngreunată.

citeste stirea »
Asociația P.A.V.E.L. a fost selectată printre câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor 2020 cu sprijinul din partea Fundației pentru Comunitate și MOL România
2019-03-09

a1      a2

Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a demarat în februarie 2021 un nou proiect, cu o durată de 7 luni. Proiectul “Povești și emoții, alături de copiii din spital!” este sprijinit de Fundația pentru Comunitate și MOL România prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor 2020.
Scopul proiectului constă în îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, precum și a părinților însoțitori, prin acordarea de servicii de terapie multisenzorială și consiliere psihologică în cadrul secției de oncologie pediatrică, în incinta Institutului Oncologic “Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București.

citeste stirea »
Școala de Spital - Școala pentru toți la 5 luni de la lansare
2019-02-26

Au trecut deja 5 luni de la începerea Proiectului “Școala de Spital – Școala pentru Toți” susținut de @ Societe Generale Global Solution Centre prin programul “We Care Together”. Luni în care deja peste 100 de copii, tineri și familiile lor au fost susținuți să țină pasul cu școala și să-și găsească energia pentru a continua. Luni în care am lucrat cu pasiune alături de profesorii din echipă și de voluntari pentru a desfășura, spre exemplu, 4,830 de sesiuni sesiuni educative pentru copii de ciclu primar, gimnazial sau liceal!

Vrei să știi mai multe despre cum am reușit să ajutăm? Citește toate detaliile în articolul de aici:

citeste stirea »
Vezi aici toate stirile »

Pe aceasta pagina http://apeluriumanitare.wordpress.com/ , ce apartine Asociatiei P.A.V.E.L., postam la solicitarea parintilor apeluri umanitare pentru a obtine ajutor pentru copiii lor daca sunt bolnavi!

De obicei este solicitat ajutor pentru tratament, dar pot fi solicitat si altfel de ajutor.

Aceste apeluri trebuie promovate de cat mai multe persoane in social media pentru a atrage sustinatori!

Va incurajam sa sustineti cel putin un copil bolnav. Acest lucru se poate face in diverse moduri.

Puteti afla mai mult pe pagina din acest site, numita Donatii.

Comentarii pentru aceasta pagina:

( Niculescu Alexandru Florin - 30 Mai 2021, 15:29 )
" Buna seara, Stimate Domnule Director. Ma numesc Niculescu Alexandru Florin si va adresez aceste rinduri cu rugamintea macar de a le citi si a incerca sa intelegeti dincolo de cuvinte.Datorita problemelor de sanatate,care in ultima perioada s-au agravat,am nevoie de investigatii medicale cardiologice si de chirurgie cardiovasculara de specialitate.Am indicatia de operatie pe cord pentru schimbare valva mitrala.Operatia se efectueaza in f putine spitale din tara,cele mai bune rezultate fiind la cele private.Dupa o discutie prealabila as avea sansa unui consult specializat in acest domeniu, la Brasov.Din pacate situatia materiala nu imi permite nici macar sa gindesc la asa ceva.Daca prin bunavointa Dv ar fi posibil un ajutor,poate as putea afla starea exacta in care se afla inima mea si...cite zile ar mai putea fi de trait...Mentionez ca numai simpla spitalizare costa 950lei pe zi si ar fi nevoie de 2-3 zile,plus anumite investigatii specifice in functie de constatari.Oricum sint constient ca nu am nici o sansa pentru a putea face operatia,care costa ffff mult,intangibil.Este ff greu si dureros moral sa ajungi sa cersesti pentru a incerca sa mai traiesti!Eu va doresc multa.multa sanatate si numai bine. Cu respect,F.NiculescuTel. 0726385660. "
( Puscasu ana cristina - 06 Martie 2021, 07:45 )
" Buna dimineata Cristina Puscasu sunt mamica unui baietel de 5 anisori diagnosticat cu diabet insulino dependent ,am mare nevoie de ajutor ...se poate sa ma contactati la numarul de telefon 0732839935..multumesc infinit. "
( Pascu Florin Vasile - 28 Iulie 2020, 11:58 )
" Buna ziua! ! Am o mare rugaminte la d-voastra. Am baietelul de 12 ani care a fost descoperit in luna Ianuarie cu o tumora maligna la glanda pineala. Pana in momentul de fata a facut 6 cure de chimioterapie si tratamentele necesare care se puteau face in Romania ( Spitalul " Sfanta Maria" Iasi ). Acum la finalizarea tratamentului i s-a recomandat radioterapia cu protoni, tratament care nu se face in Romania. M-am interesat prin Clinica Intermedicas si ei colaboreaza cu Institutul Essen din Germania unde ar putea face acest tratament. Dar nu neaparat acolo, oriunde ar fi ...Spre fericirea mea, in decursul acestor 6 sedinte de chimioterapie, tumoarea a scazut la jumatate. Costurile sunt foarte mari pt a reusi sa ajung cu el la tratament. I s-a dat un termen de max o luna de zile intre ultima chimioterapie si inceperea tratamentului cu protoni. Va rog din suflet ajutati-ne cumva, sunteti speranta mea. Nu stiu cum sa procedez, la cine sa apelez...Ar mai fi doar pasul acesta pentru a-l vindeca. Sunt disperat vazand ca nu am nici o putere pt a finaliza procedurile. Va rog, ajutati-ne. Va multumesc din suflet "

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Cate culori are un semafor? (raspundeti in cifre)


Evenimente
  Noiembrie 2021
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
calendar evenimente
Ne gasesti:
DONATII

Puteti dona astfel:

- on line, puteti dona accesand link-ul:

sau prin

               

- directionand pana la 3,5 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L. (cu FORMULAR 230) pana la 25 mai 2021.
- directionand 20% din impozitul pe profit al unei companiei, impozit pe care il datoreaza Statului catre Asociatia P.A.V.E.L. (prin CONTRACT DE SPONSORIZARE)
- in conturile Asociatiei P.A.V.E.L., conturi afisate pe site-ul www.asociatiapavel.ro.
- prin voluntariat
- implicandu-va in proiectele sau campaniile sustinute de Asociatia P.A.V.E.L.

Click aici
Directionarea a 20% din impozitul pe profit

Directionarea a 20% din impozitul pe profit se face prin CONTRACT DE SPONSORIZARE intre companie si Asociatia P.A.V.E.L., pentru a sustine proiectele sau programele Asociatiei P.A.V.E.L. sau un copil sau tanar bolnav de cancer.
Avantaje:
1. Nu va costa nimic.
2. Companiile detin controlul fondurilor, transparenta.
3. Companiile pot influenta gestionarea fondurilor.
Ajutati Asociatia P.A.V.E.L. semnand un contract de sponsorizare trimestrial si astfel directionati 20% din impozitul pe profit datorat Statului catre copiii bolnavi de cancer din România.
Puteti decide cum pot fi investiti banii d-voastra! Puteti face diferenta! Aveti un cuvant de spus!

Click aici
Centru de Resurse si Servicii P.A.V.E.L.

Centrul de Resurse si Servicii P.A.V.E.L. a fost infiintat in anul 2007.

Obiectivul Centrului de Resurse si Servicii PAVEL il constituie ajutarea familiilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie sau anemii grave, prin oferirea gratuita de servicii de informare, suport si consiliere psiho-sociala, terapie prin joc si arta, kinetoterapie si terapie Snoezellen, gazduirea gratuita a unui parinte cu sau fara copil - in perioada de tratament a copilului in Bucuresti, TelVerde (Cancer Helpline 0 800 800 421), organizarea de evenimente pentru copii si tineri in si in afara spitalelor,..

Click aici
Parteneri:
Sponsori: