2021-04-23

2020-03-11

Acest site foloseşte Google Analytics, un serviciu de analiză a utilizării paginilor de internet oferit de Google, Inc. („Google”). Serviciul utilizează „cookies” - fişiere text create pe calculatorul dumneavoastră, care permit analizarea modului în care utilizatorii folosesc site-ul în cauză. Informaţiile generate de aceste fişiere se referă la modul în care folosiţi site-ul, inclusiv la adresa dumneavoastră de IP. Ele sunt transmise către Google, care le stochează pe servere din Statele Unite. Google va folosi aceste informaţii pentru a evalua modul în care utilizaţi site-ul, pentru a realiza rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum şi pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site şi de utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informaţii unor terţi, în situaţia în care legea impune acest lucru sau în cazul în care terţii respectivi prelucrează informaţiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră de IP cu nicio altă informaţie pe care o deţine. Puteţi bloca utilizarea fişierelor „cookies” selectând anumite setări pentru browser-ul dumneavoastră. Dacă alegeţi această variantă însă, este posibil să nu puteţi utiliza toate funcţiile acestui site. Folosind acest site, vă daţi automat acordul ca Google să vă prelucreze datele, în modul şi în scopurile menţionate mai sus.

Noiembrie 2021