Echipa PAVEL a participat la Onko Olimpiada de la Varsovia

STIRI

Alba ca Zapada in vizita la cei 7 pitici!
2016-08-27

Un grup numeros (pana acum 130!!) de oameni inimosi din BCR s-au hotarat sa se alature initiativei doamnei Laura Ghioc, pentru a ajuta copiii si adolescentii bolnavi din IOB si Spitalul Fundeni.
Campania dansilor se numeste 'Alba ca Zapada si cei 7 pitici' (idea Laurei), o inspirata idee de a-i ajuta pe copiii care au diverse nevoi in perioada de spitalizare.
Lunar, 7 copii (pitici) din sectiile de oncopediatrie si hematologie pediatrica din spitalele mentionate vor primi ajutor divers, in functie de nevoile lor.
Cei 130 de sustinatori ai copiilor vor fi tot atatia Alba ca Zapada!

 

citeste stirea »
Eliza Nitescu si Claudiu Beletoiu, prietenii si sustinatorii copiilor bolnavi!
2016-08-26

Multumim din toata inima celor doi sustinatori constanti ai copiilor: Eliza Nitescu si Claudiu Beletoiu.
Pe parcursul anilor au organizat sau au participat la mai multe evenimente dedicate copiilor bolnavi si Asociatiei P.A.V.E.L.. Dar chiar mai mult, au indemnat si pe alti oameni, sportivi sau nu, sa se alature initiativei lor.
Cu aceasta ocazie, le multumim inca odata din toata inima si tuturor celor care initiaza evenimente sau participa la astfel de evenimente in numele copiilor; la fel, multumim din inima tuturor donatorilor!!!

citeste stirea »
Echipa PAVEL a participat la Onko Olimpiada de la Varsovia
2016-08-22

Multumim din toata inima celor doi sustinatori constanti ai copiilor: Eliza Nitescu si Claudiu Beletoiu.
Pe parcursul anilor au organizat sau au participat la mai multe evenimente dedicate copiilor bolnavi si Asociatiei P.A.V.E.L.. Dar chiar mai mult, au indemnat si pe alti oameni, sportivi sau nu, sa se alature initiativei lor.
Si cu aceasta ocazie, le multumim inca odata din toata inima, tuturor, si celor care initiaza evenimente sau participa la astfel de evenimente in numele copiilor, dar si tuturor donatorilor!!!

citeste stirea »
Tabara de la Paltinis
2016-08-12

Tabara de la Paltinis a fost prima tabara pentru adolescenti organizata de noi si a avut loc in perioada 6 -11 august 2016.
Grupul a fost format din 21 de adolescenti, 1 mama si 4 insotitori din partea organizatiei noastre (Roxana Dumitru, Carmen Voiculescu, Gica Stanciulescu si un cadru medical). In toata perioada de tabara am avut si un mini autocar pentru grup.

citeste stirea »
Vezi aici toate stirile »
22 August 2016

Echipa Asociatiei P.A.V.E.L. a participat in perioda 18 - 21 August la a 6-a editie a Onco-Olimpiadei din Polonia, o competitie paralimpica pentru copii si tineri care au experimentat o boala oncologica. Astfel 11 bravi luptatori au luat startul la diferite probe sportive unde si-au aratat talentul, dorinta de victorie sau au trait spiritul olimpismului la o competie internationala. Asfel, 5 competitori au castigat medalii de aur : Petru si Stefania au invins la tenis de masa - proba de simplu, Andrei din Sinaia a luat aurul la alergarea in carje, Liliana a invins la tir cu arcul iar Andrei cel mic a castigat la aruncarea mingii. Pe langa acesti 5 sportivi de exceptie, delegatia noastra a mai adus argintul in Romania la mini-fotbal (echipa formata din Petru, Ionut, Mihnea, Andrei cel mic, Alexia si Narcisa), Alexia la inot - stilul liber si Ionut la aruncarea greutatii. Pentru a completa acest tablou frumos al participarii sportivilor din delegatia P.A.V.E.L., trebuie sa amintim si medaliile de bronz obtinute de Andrei din Sinaia la tir cu arcul si Ionut la badminton.
Delegatia noastra a avut participanti la inot, tir cu arcul, fotbal, badminton, atletism (sprint - distanta 60m si 100m), aruncarea greutatii, aruncarea mingii, alergarea in carje si tenis de masa.
Bravo baieti, bravo fetelor si speram sa fim la inaltime si in 2018!
Multumim din inima sustinatorilor de la EMC, Novartis si Filicom Transport pentru asigurarea resurselor financiare, pentru biletele de avion, asigurari medicale, echipamente/articole sportive, alimente si racoritoare, precum si pentru transportul dus-intors la aeroport! De asemnea dorim sa-i multumim domnului Tomasz Osuch, presedintele Fundacja Spełnionych Marzeń si presedintele Comitetului de Organizare Onco-Olimpiada 2016, pentru invitatia adresata Asociatiei P.A.V.E.L., si nu o putem uita pe Rodica Istrate - Subocz, o romanca din Polonia, care a fost alaturi de noi de dimineata pana seara tarziu, pentru a cunoaste programul si regulile competitiei in cel mai mic detaliu.

Cu drag si bucurie,
Teodora, Stelian si Mihai

Vedeti mai mult aici:

https://www.youtube.com/watch?v=D9MTLe4Iewg,

https://www.youtube.com/watch?v=mcnBB4oTxJ0

http://wio.waw.pl/artykul/onko-olimpiada-2016-zdjecia/57741 

si  http://www.warszawa.pl/sport/onko-olimpiada-2016-r/

Evenimente
  Noiembrie 2017
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
30 31 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
calendar evenimente
Ne gasesti:
DONATII

Puteti dona astfel:

- on line, puteti dona accesand link-ul:

sau prin

               

- directionand 2 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L. (cu FORMULAR 230 si FORMULAR 200)
- directionand 20% din impozitul pe profit al unei companiei, impozit pe care il datoreaza Statului catre Asociatia P.A.V.E.L. (prin CONTRACT DE SPONSORIZARE)
- in conturile Asociatiei P.A.V.E.L., conturi afisate pe site-ul www.asociatiapavel.ro.
- prin voluntariat
- implicandu-va in proiectele sau campaniile sustinute de Asociatia P.A.V.E.L.

Click aici
Directionarea a 20% din impozitul pe profit

Directionarea a 20% din impozitul pe profit se face prin CONTRACT DE SPONSORIZARE intre companie si Asociatia P.A.V.E.L., pentru a sustine proiectele sau programele Asociatiei P.A.V.E.L. sau un copil sau tanar bolnav de cancer.
Avantaje:
1. Nu va costa nimic.
2. Companiile detin controlul fondurilor, transparenta.
3. Companiile pot influenta gestionarea fondurilor.
Ajutati Asociatia P.A.V.E.L. semnand un contract de sponsorizare trimestrial si astfel directionati 20% din impozitul pe profit datorat Statului catre copiii bolnavi de cancer din România.
Puteti decide cum pot fi investiti banii d-voastra! Puteti face diferenta! Aveti un cuvant de spus!

Click aici
Centru de Resurse si Servicii P.A.V.E.L.

Centrul de Resurse si Servicii P.A.V.E.L. a fost infiintat in anul 2007.

Obiectivul Centrului de Resurse si Servicii PAVEL il constituie ajutarea familiilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie sau anemii grave, prin oferirea gratuita de servicii de informare, suport si consiliere psiho-sociala, terapie prin joc si arta, kinetoterapie si terapie Snoezellen, gazduirea gratuita a unui parinte cu sau fara copil - in perioada de tratament a copilului in Bucuresti, TelVerde (Cancer Helpline 0 800 800 421), organizarea de evenimente pentru copii si tineri in si in afara spitalelor,..

Click aici
Parteneri:
Sponsori: