Voluntariat!

Cautam voluntari pentru diverse activitati ale organizatiei: scriere de proiecte si obtinerea de finantari, actiuni de fundraising, mediatizare, lobby si advocacy pentru pacientii cu cancer, traduceri de diverse materiale medicale sau din alte domenii (din engleza si eventual, din franceza in romana), participarea la diverse activitati ale organizatiei sau la organizarea a diverse evenimente pentru copiii bolnavi, ajutor de terapeut la Camerele de Joaca (numarul voluntarilor la Camera de Joaca este limitat, deoarece copiii trebuie sa fie protejati de prea multe contacte cu persoane ce vin din afara spitalului, imunitatea lor fiind scazuta),..
Ajutorul ce-l puteti oferi este foarte important pentru noi si copii!

Daca puteti sa ne oferiti cel putin 6 ore saptamanal, va rugam sa ne contactati - luand legatura cu d-l Mihai Benchea, coordonator de voluntari al organizatiei noastre /0737 014 698 sau email: office@asociatiapavel.ro.

Mentionam ca cererile de voluntariat se trimit si catre Directorul executiv / 021 311 27 19 / 0737 309 962 si / sau la adresa: office@asociatiapavel.ro

Beneficii pentru voluntari:

- posibilitatea de-a se dezvolta profesional si a capata experienta in domeniul psiho-oncologiei si terapiei prin joc si, de a lucra alaturi de o echipa de oameni inimosi
- abonament lunar pe mijloacele de transport din Bucuresti

Ce documente sunt necesare pentru a deveni voluntarul nostru?

1. Scrisoare de intentie
2. Curriculum Vitae, tehnoredactat (includeti adresa si telefoanele de contact, respectiv adresa de e-mail)
3. Certificat medical ca este fizic si psihic sanatos
4. Cazier

Cerintele noastre pentru ajutor de terapeut la camera de joaca:

- experienta intr-un post similar, avantaj fiind: activitate desfasurata cu copii de la sectia de oncologie sau/si hematologie

- multa energie, entuziasm, creativitate, rabdare si dragoste sincera pentru copii

- atitudine pozitiva; disponibilitate si capacitate de a invata

- rezistenta si flexibilitate; dorinta de autodepasire

- disponibilitatea de-a oferi cel putin 6 ore pe saptamana si cel putin 3 ore/zi (preferabil intre 10 si 20)

- aptitudini foarte bune de comunicare - oral si scris

- cunostinte limba engleza

- certificare prin document medical ca este fizic si psihic sanatos

- cazier bun

Cine poate deveni voluntar? Oricine!

Iţi doreşti să fii implicat în activităţi ce pot face lumea din jurul tău una mai bună? Te entuziazmează ideea de a fi o parte activă in comunitatea ta? Nimic mai simplu, alege voluntariatul.
Să fii voluntar înseamnă să oferi timpul, energia şi abilităţile tale unei organizaţii caritabile, fără a avea aşteptări financiare.
Voluntariatul înseamnă acţiune, iar acţiunea conduce la acumulare de experienţă!

Câteva din motivele pentru care să alegi voluntariatul:

Pentru o experienţă unică şi incomparabilă ca proces de dezvoltare personală, profesională şi împlinire sufletească – metoda cea mai bună să îţi cunoşti puterea ca fiinţă umană este ajutându-i pe alţii;
    Pentru a-ţi îmbunătăţi sau dobândi competenţele în urma activităţilor întreprinse;
    Pentru a-ţi construi un CV cu şanse mărite de angajabilitate – poţi testa o carieră care te interesează;
    Îţi poţi face contacte ce-ţi pot fi utile în viitor, fie personal ajungi să legi prietenii frumoase şi durabile, fie profesional, ca start într-o nouă carieră;
    Pentru a scăpa de plictiseală – este o metodă plăcută şi în acelaşi timp constructivă;
    Pentru a-ţi descoperi o nouă pasiune;
    Pentru a depăşi o situaţie grea pe care ai trăit-o – una din cele mai bune metode să te ajuţi pe tine când ai avut o încercare grea este să-i ajuţi pe ceilalţi;
    Pentru a deveni mai conştient de problemele comunităţii tale şi posibilităţile de rezolvare a acestora, iar prin implicarea ta devii un cetăţean activ responsabil pentru evoluţia comunităţii din care faci parte;
    Pentru a descoperi lucruri noi despre tine şi despre lume;
    Pentru a te distra!

Puteti citi mai multe si aici: http://beestrong.ro/2015/09/10-motive-pentru-a-face-voluntariat/

Daca doriti sa stiti mai mult care sunt nevoile organizatiei noastre, si implicit ale copiilor si tinerilor bolnavi si ale familiilor lor, va rugam sa ne sunati.  Va asteptam cu drag!

Iulie 2021