COMUNICAT DE PRESĂ Asociația P.A.V.E.L. demarează un nou proiect, cu finanțare din partea Companiei Naționale “Loteria Română” S.A.
2019-11-21

30 noiembrie 2020

LOTO

Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a demarat în luna octombrie un nou proiect de ajutor social. Proiectul “Centrul de Servicii și Resurse P.A.V.E.L. – ajutor umanitar pentru copiii și tinerii care au cancer” este finanțat de către Compania Națională “Loteria Română” S.A, și are o durată de 12 luni.

Scopul proiectului este creșterea speranței de viață și a calității vieții pacienților cu cancer, copii și tineri prin oferirea unor servicii complexe socio-psiho-educaționale, complementare celor medicale precum și a sprijinului material și financiar necesar pentru acoperirea unor nevoi urgente de subzistență (procurarea unor medicamente, a unor investigații medicale / dispozitive, a unor nevoi de transport precum și a unui supliment de hrană în condițiile regimului adecvat recomandat de către medicii curanți). Pentru realizarea scopului propus, sprijinul din partea Companiei Naționale “Loteria Română” S.A. este esențial.

Grupul țintă este reprezentat de 500 copii și tineri diagnosticați cu afecțiuni oncologice, pacienți ai secțiilor de oncopediatrie și hematologie pediatrică cu vârsta cuprinsă între 0-26 de ani și familiile acestora. Beneficiarii sunt pacienți ai Institutului Clinic Fundeni și ai Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București. Copiii provin din întreaga țară și în general, fac parte din familii care constituie cazuri sociale (beneficiari ai ajutorului social/venitului minim garantat), iar principala sursă de venit o reprezintă alocația copilului și indemnizația de însoțitor pe care de obicei mama o primește în perioada în care copilul este în tratament.

25 mai 2020 – ultima zi de depunere a Formularului 230!

Asociația P.A.V.E.L. anunță încheierea cu succes a primului an al proiectului „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”
2019-01-21

uw

21 ianuarie 2021

București, 19 ianuarie 2021 - Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a derulat în cursul anului 2020, cu sprijin financiar din partea Fundației United Way România, primul an al proiectului „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”. Scopul proiectului a fost creșterea speranței de viață a pacienților cu cancer, copii și tineri, prin informare și prin oferirea unor servicii complexe socio-psiho-educaționale, complementare celor medicale. Accesibilitatea la serviciile medicale de bază a crescut, iar pacienții și însoțitorii lor și-au îmbunătățit capacitatea psihoemoțională de a face față bolii.

Ianuarie 2021

- directionand pana la 3,5 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L. (cu FORMULAR 230) pana la 25 mai 2020.